Birsta Montage Norrland AB

Västernorrlands län

Information

Birsta Montage Norrland AB är ett bolag som finns i Sundsvall. I Birsta Montage Norrland AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Lejdstrand, Ulf Kristian som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Edfalk, Kjell Alexander som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Edfalk, Eva Kristin som är född 1949 och har titeln Suppleant, Lejdstrand, Ingrid Agneta som är född 1947 och har titeln Suppleant, Boström, Lars Erik Peter som är född 1952 och har titeln Revisor, Sundberg, Berndt Stellan som är född 1949 och har titeln RevisorssuppleantEsset Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Birsta Montage Norrland AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Birsta Montage Norrland AB på telefon 060-568660.

Bolaget skall bedriva underentreprenader inom byggbranschen, montagearbeten, äga och förvalta fast egendom och värdepapper samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

Idag är Birsta Montage Norrland AB av bolagstypen Aktiebolag.

Birsta Montage Norrland AB är ett av många bolag som finns i Västernorrlands län och Sundsvall arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Birsta Montage Norrland AB innehar ej F-skattsedel och Birsta Montage Norrland AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1999-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Birsta Montage Norrland AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Birsta Montage Norrland AB har 556567-8538 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västernorrlands län.