LINDSTRÖM BRÖD AB

Västernorrlands län

Information

556562-9127 är organisationsnummer för verksamheten LINDSTRÖM BRÖD AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som LINDSTRÖM BRÖD AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Sundsvall som är den kommunen som LINDSTRÖM BRÖD AB finns i.

LINDSTRÖM BRÖD AB har varit registrerat sedan 1998-12-03 och det finns flera verksamheter i Västernorrlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-09-25 vill man istället veta hur det står till med momsen för LINDSTRÖM BRÖD AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-09-25.

LINDSTRÖM BRÖD AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Sundsvall som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för LINDSTRÖM BRÖD AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med LINDSTRÖM BRÖD AB så kan ni göra det på telefon genom 010-4506830 eller genom brev på följande adress:
NORRA VÄGEN 42, 856 50, Sundsvall

Bolaget skall bedriva partihandelsrörelse inom livsmedels- branschen, äga och förvalta fastigheter och aktier samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med LINDSTRÖM BRÖD AB och det är Lindström, Kent Göran som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindström, Eva Ann Sofi som är född 1962 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Olsson, Bill Magnus som är född 1968 och har titeln Huvudansvarigrevisor,