AB Stuvaren i Sundsvall

Västernorrlands län

Information

I Sundsvall finns det ett Aktiebolag som heter AB Stuvaren i Sundsvall. Det finns flera verksamheter som liknar AB Stuvaren i Sundsvall i Västernorrlands län. Sundsvall är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

AB Stuvaren i Sundsvall är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1998-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Västernorrlands län.

Sedan 1997-09-17 så har AB Stuvaren i Sundsvall varit registrerat och sedan 1998-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är AB Stuvaren i Sundsvall Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Sundsvall.

Vill man komma i kontakt med AB Stuvaren i Sundsvall så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med AB Stuvaren i Sundsvall så kan ni göra det på 060-150790.

Bolaget skall äga och förvalta fast och lös egendom, bedriva konsultverksamhet inom fastighets- och byggentreprenadområdet samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Clemin, Kent Peter Jonas som är född 1966 och har titeln Extern VD, Svensson, Inger Elisabet som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Cederqvist, Leif Magnus som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Dahlin, Olov Axel Lennart som är född 1934 och har titeln Ordinarie ledamot, Henriques-Pinheiro, Joao Martinho som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Östlund, John Vilhelm som är född 1940 och har titeln SuppleantKPMG AB som är född och har titeln Revisor, Sundholm, Anna Margareta som är född 1964 och har titeln Revisorssuppleant, Eriksson, Nils Tommy som är född 1952 och har titeln HuvudansvarigrevisorStenlund, Göte Henrik som är född 1938 och har titeln LekmannarevisorBergström, Maria Elisabet som är född 1939 och har titeln Lekmannarevisorssuppleant.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av en av -ledamöterna i förening med -Clemin, Kent Peter Jonas Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder .

AB Stuvaren i Sundsvall har 556545-3254 som sitt organisationsnummer.