Gunilla Sjöberg & Co AB

Västernorrlands län

Information

Gunilla Sjöberg & Co AB är ett företag som finns i Sundsvall. I Gunilla Sjöberg & Co AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Sjöberg, Eva Britt Gunilla som är född 1960 och har titeln VD, Sjöberg, Eva Britt Gunilla som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Sjöberg, Jan Henrik som är född 1985 och har titeln Suppleant, Sundholm, Anna Margareta som är född 1964 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Gunilla Sjöberg & Co AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Gunilla Sjöberg & Co AB på telefon 060-613763.

Bolaget skall bedriva caféverksamhet och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Gunilla Sjöberg & Co AB av bolagstypen Aktiebolag.

Gunilla Sjöberg & Co AB är ett av många företag som finns i Västernorrlands län och Sundsvall arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Gunilla Sjöberg & Co AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1997-01-01 och Gunilla Sjöberg & Co AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1997-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Gunilla Sjöberg & Co AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Gunilla Sjöberg & Co AB har 556543-6812 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västernorrlands län.