Svartviks Svarvteknik Aktiebolag

Västernorrlands län

Information

556538-7288 är organisationsnummer för företaget Svartviks Svarvteknik Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Svartviks Svarvteknik Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Sundsvall som är den kommunen som Svartviks Svarvteknik Aktiebolag finns i.

Svartviks Svarvteknik Aktiebolag har varit registrerat sedan 1997-01-29 och det finns flera företag i Västernorrlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1997-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Svartviks Svarvteknik Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1997-01-01.

Svartviks Svarvteknik Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Sundsvall som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Svartviks Svarvteknik Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -Fordal Jon -Fordal, Jon Arne

Vill ni komma i kontakt med Svartviks Svarvteknik Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 060-562320 eller genom brev på följande adress:
Astrav. 3, 862 32, Kvissleby

Bolaget skall bedriva mekanisk verkstad, handel med cyklar och delar samt reparationer av cyklar och motorcyklar.

Det finns olika personer som har en koppling med Svartviks Svarvteknik Aktiebolag och det är Fordal, Jon Arne som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Fordal Jon som är född och har titeln Suppleant,Bosatt i land utanför EES, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Persson, Karin Christina Margareta som är född 1962 och har titeln Huvudansvarigrevisor,