C.S. Dahlbergs Skog Aktiebolag

Västernorrlands län

Information

I Sundsvall finns det ett Aktiebolag som heter C.S. Dahlbergs Skog Aktiebolag. Det finns flera bolag som liknar C.S. Dahlbergs Skog Aktiebolag i Västernorrlands län. Sundsvall är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

C.S. Dahlbergs Skog Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1996-01-01 och det finns flera bolag som är det i Västernorrlands län.

Sedan 1996-08-01 så har C.S. Dahlbergs Skog Aktiebolag varit registrerat och sedan 1996-01-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är C.S. Dahlbergs Skog Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Sundsvall.

Vill man komma i kontakt med C.S. Dahlbergs Skog Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Östanåv. 8, 860 13, Stöde. Vi ni istället prata med C.S. Dahlbergs Skog Aktiebolag så kan ni göra det på 0691-61450.

Bolaget skall bedriva skogsmaskinrörelse samt äga och förvalta lös och fast egendom ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Dalberg, Stig Torgny som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Dalberg, Stig Krister som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Dalberg, Gun Harriet som är född 1945 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Nordenö, Lars Olof Bertil som är född 1956 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Dalberg, Stig Krister -Dalberg, Stig Torgny .

C.S. Dahlbergs Skog Aktiebolag har 556533-0494 som sitt organisationsnummer.