Leif Nygrens Åkeri AB

Västernorrlands län

Information

556530-6734 är organisationsnummer för bolaget Leif Nygrens Åkeri AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Leif Nygrens Åkeri AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Sundsvall som är den kommunen som Leif Nygrens Åkeri AB finns i.

Leif Nygrens Åkeri AB har varit registrerat sedan 1996-04-02 och det finns flera bolag i Västernorrlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1996-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Leif Nygrens Åkeri AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Leif Nygrens Åkeri AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Sundsvall som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Leif Nygrens Åkeri AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Leif Nygrens Åkeri AB så kan ni göra det på telefon genom 060-554066 eller genom brev på följande adress:
Linjev. 36, 854 68, Sundsvall

Bolaget skall bedriva lastbilsåkeri samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Leif Nygrens Åkeri AB och det är Nygren, Jai Daniel som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Nygren, Eva Margaretha som är född 1948 och har titeln Suppleant, Wirén, Else-May Karin Birgitta som är född 1945 och har titeln Revisor, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor,