Sidsjö Handel AB (Ica Nära)

Västernorrlands län

Information

Sidsjö Handel AB (Ica Nära) är en verksamhet som finns i Sundsvall. I Sidsjö Handel AB (Ica Nära) finns det lite olika personer som är förknippade och det är Hjertström, Eva Maria Katarina som är född 1957 och har titeln VD, Hjertström, Eva Maria Katarina som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Engblom, Mats Ola som är född 1929 och har titeln Suppleant, Ernst & Young Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Bouvin, Ann Charlott som är född 1970 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Sidsjö Handel AB (Ica Nära) så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Sidsjö Handel AB (Ica Nära) på telefon 060-619144.

Bolagets verksamhet är att som medlem i ICA Förbundet bedriva detaljhandelsrörelse med dagligvaror, handel med aktier samt fastighetsförvaltning och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Sidsjö Handel AB (Ica Nära) av bolagstypen Aktiebolag.

Sidsjö Handel AB (Ica Nära) är ett av många verksamheter som finns i Västernorrlands län och Sundsvall arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Sidsjö Handel AB (Ica Nära) innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1996-01-01 och Sidsjö Handel AB (Ica Nära) är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1996-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Sidsjö Handel AB (Ica Nära) så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Sidsjö Handel AB (Ica Nära) har 556521-2627 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Västernorrlands län.