Euroscand AB

Västernorrlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Sundsvall och Euroscand AB är ett av dem. Västernorrlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Euroscand AB är ett av dem. Statusen för Euroscand AB är att Bolaget är aktivt.

Euroscand AB är ett Aktiebolag och skapades 1995-07-17. Det finns flera olika verksamheter i Västernorrlands län som är ett stort län. Sundsvall där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Euroscand AB ska trivas.

Euroscand AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01. I Sundsvall så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva service och rengöring och byggnationer av ventilationsanläggningar, rökkanaler och skorstenar, fastighetsservice och teknisk fastighetsförvaltning samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Euroscand AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01.

Idag är Euroscand AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Sundsvall.

Vill man komma i kontakt med Euroscand AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 060-568260.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Euroscand AB är Boväng, Folke Mikael som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Boväng, Pia Margareta Frankdotter som är född 1957 och har titeln Suppleant, Ullsten, Jan Åke som är född 1954 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .

Euroscand AB har 556520-5084 som sitt organisationsnummer.