Catering i Norr Aktiebolag

Västernorrlands län

Information

Catering i Norr Aktiebolag hittar ni ett Västernorrlands län som inte är som andra län. I Västernorrlands län hittar ni Sundsvall som är den kommunen där Catering i Norr Aktiebolag finns. I Sundsvall så finns det många olika Aktiebolag och i Västernorrlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Catering i Norr Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har ej F-skatt. Catering i Norr Aktiebolag har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Catering i Norr Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Landsvägsallén 6, 852 29, Sundsvall men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 060-612978.

Sundsvall arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västernorrlands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Catering i Norr Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Catering i Norr Aktiebolag har idag 556507-8770 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Catering i Norr Aktiebolag

Bolaget skall bedriva restaurang-, café, kiosk- och cateringverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

I Catering i Norr Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Mehdi, Azad som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Mehdi, Rezan som är född 1979 och har titeln Suppleant, Deogan, Helene Britt Sofie som är född 1957 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .