TC Optik Aktiebolag

Västernorrlands län

Information

TC Optik Aktiebolag är ett bolag som finns i Sundsvall. I TC Optik Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Melin, Kerstin Carina som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Moberg, Per Olof som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Kerstin Margareta som är född 1959 och har titeln Suppleant, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, Wall, Anna Kornelia Birgitta som är född 1977 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med TC Optik Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå TC Optik Aktiebolag på telefon 060-616166.

Bolaget skall bedriva handel med optikprodukter, uppfödning och handel med hästar. Bolaget skall även bedriva förvaltning av värdepapper och fast egendom samt idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är TC Optik Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

TC Optik Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Västernorrlands län och Sundsvall arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

TC Optik Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1995-01-01 och TC Optik Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1995-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för TC Optik Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

TC Optik Aktiebolag har 556505-4821 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västernorrlands län.