Reko Sundsvall AB

Västernorrlands län

Information

Reko Sundsvall AB är ett bolag som finns i Sundsvall. I Reko Sundsvall AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Jonsson, Jon Erik Anders som är född 1962 och har titeln Extern VD, Andersson, Kjell Björn som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Farm, Sven Gunnar som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Hedenius, Anders Olov som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Bengt Göran som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Strandberg, Tore Lennart som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamotSvensson, Inger Elisabet som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Zetterberg, Mats som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, KPMG AB som är född och har titeln RevisorSundholm, Anna Margareta som är född 1964 och har titeln RevisorssuppleantEriksson, Nils Tommy som är född 1952 och har titeln HuvudansvarigrevisorBroman, Ulf Olof Ingemar som är född 1947 och har titeln LekmannarevisorGäfvert, Ralf Mikael som är född 1961 och har titeln Lekmannarevisorssuppleant.

Vill man kunna komma i kontakt med Reko Sundsvall AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Reko Sundsvall AB på telefon 060-192200.

Bolaget skall anlägga, äga, driva och utveckla avfalls- anläggningar i Sundsvall, svara för informationsinsatser om återvinning samt marknadsföring och försäljning av ur avfall återvunna produkter. I bolagets verksamhet kan även ingå insamling och bortforsling av avfall.

Idag är Reko Sundsvall AB av bolagstypen Aktiebolag.

Reko Sundsvall AB är ett av många bolag som finns i Västernorrlands län och Sundsvall arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Reko Sundsvall AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1996-01-01 och Reko Sundsvall AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1995-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Reko Sundsvall AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Reko Sundsvall AB har 556503-2587 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västernorrlands län.