Sundsvall Vatten Aktiebolag

Västernorrlands län

Information

556503-0326 är organisationsnummer för företaget Sundsvall Vatten Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Sundsvall Vatten Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Sundsvall som är den kommunen som Sundsvall Vatten Aktiebolag finns i.

Sundsvall Vatten Aktiebolag har varit registrerat sedan 1994-12-28 och det finns flera företag i Västernorrlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1996-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Sundsvall Vatten Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1995-01-01.

Sundsvall Vatten Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Sundsvall som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Sundsvall Vatten Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Firman tecknas av en av -ledamöterna i förening med -Löfqvist, Anders Micael Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Vill ni komma i kontakt med Sundsvall Vatten Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 060-192222 eller genom brev på följande adress:
Stuvarv. 17, 852 29, Sundsvall

Bolaget skall bedriva allmän vatten- och avloppsanläggning företrädesvis i Sundsvalls kommun och att därvid producera och distribuera renvatten och omhänderta och rena avloppsvatten och liknande, samt att bedriva därmed sammanhängande verksamhet som ligger inom den kommunala kompetensen.

Det finns olika personer som har en koppling med Sundsvall Vatten Aktiebolag och det är Löfqvist, Anders Micael som är född 1968 och har titeln Extern VD, Sundqvist, Susanne Kristina som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Bergman, Thore som är född 1938 och har titeln Ordinarie ledamot, Engholm, Stig Arne som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Lif Magnusson, Linnéa Christina som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundahl, Mats-Olov Stefan som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamotKPMG AB som är född och har titeln Revisor, Eriksson, Nils Tommy som är född 1952 och har titeln Huvudansvarigrevisor, Gäfvert, Ralf Mikael som är född 1961 och har titeln LekmannarevisorBroman, Ulf Olof Ingemar som är född 1947 och har titeln Lekmannarevisorssuppleant