Creativ Event i Sundsvall AB

Västernorrlands län

Information

I Västernorrlands län så finns Creativ Event i Sundsvall AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Sundsvall här finns det många olika Aktiebolag. Creativ Event i Sundsvall AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västernorrlands län. Sundsvall jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västernorrlands län gör att bolag trivs där.

Creativ Event i Sundsvall AB är momsregistrerat sedan1996-01-01 och har organisationsnummer 556497-3492.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 060-569050 alternativt besöka eller skicka post till Creativ Event i Sundsvall AB på följande adress Tummarv. 11, 862 34, Kvissleby.

Creativ Event i Sundsvall AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1996-01-01.

I Creativ Event i Sundsvall AB så sitter följande personer i styrelsen: , Åström, Frans John Bertil som är född 1939 och har titeln Suppleant , , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall driva försäljning av fast och lös egendom såsom artiklar till dagligvaruhandeln, samt ansvara, administrera, arrangera och genomföra evenemang, jubileer, kick off, konferenser och utbildning med såväl egen personal som upphandlade tjänster i såväl Sverige som utomlands. dessutom ska bolaget bedriva lansering och marknadsföring av artister samt driva konsulting i drande av försäljning i andra företag. Vidare ska bolaget äga och förvalta värdepapper och därmed förenlig verksamhet.