Anders Wibron Aktiebolag

Västernorrlands län

Information

Anders Wibron Aktiebolag är en verksamhet som finns i Sundsvall. I Anders Wibron Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Wibron, Karl Anders som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Wibron, Stig Mikael som är född 1961 och har titeln Suppleant, Mellander, Stig Ove som är född 1948 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Anders Wibron Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Anders Wibron Aktiebolag på telefon 060-619511.

Föremålet för bolagets verksamhet är byggnads- och maskinentreprenadarbeten, markschaktning, fastighetsförvaltning, restaurangrörelse, drift av sport & fritidsanläggningar som golfrange, friskvård såsom hälsoförebyggande kroppsvård och bioresonans samt handel och förvaltning av värdepapper.

Idag är Anders Wibron Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Anders Wibron Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Västernorrlands län och Sundsvall arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Anders Wibron Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1997-01-01 och Anders Wibron Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1994-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Anders Wibron Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Anders Wibron Aktiebolag har 556479-9574 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Västernorrlands län.