Stöde Montagetjänst AB

Västernorrlands län

Information

556478-3628 är organisationsnummer för bolaget Stöde Montagetjänst AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Stöde Montagetjänst AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Sundsvall som är den kommunen som Stöde Montagetjänst AB finns i.

Stöde Montagetjänst AB har varit registrerat sedan 1993-12-07 och det finns flera bolag i Västernorrlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Stöde Montagetjänst AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Stöde Montagetjänst AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Sundsvall som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Stöde Montagetjänst AB är följande:
Firman tecknas ensam av -likvidatorn

Vill ni komma i kontakt med Stöde Montagetjänst AB så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Bolaget skall bedriva reparations-, svets- och montageverksamhet inom industrier och på byggnader. Därutöver skall förvaltning av fast och lös egendom samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Stöde Montagetjänst AB och det är Karström, Ulf Ragnar som är född 1959 och har titeln Likvidator, Lidén, Lars Martin Urban som är född 1964 och har titeln Revisor, P46 Revision AB som är född och har titeln Revisor,