Bergendahls i Sundsvall AB

Västernorrlands län

Information

Bergendahls i Sundsvall AB är en verksamhet som finns i Sundsvall. I Bergendahls i Sundsvall AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Bergendahl, Jan Harry Mikael som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Vikström, Angelica Maria Susanne som är född 1965 och har titeln Suppleant, Blennå, Mats Erik som är född 1964 och har titeln Revisor, Wennberg & Blennå Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Bergendahls i Sundsvall AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Bergendahls i Sundsvall AB på telefon 070-6389460.

Bolaget skall bedriva galleriverksamhet, innehav och försäljning av konst. Partihandel med bär samt därmed förenlig verksamhet. Äga och förvalta fast och lös egendom.

Idag är Bergendahls i Sundsvall AB av bolagstypen Aktiebolag.

Bergendahls i Sundsvall AB är ett av många verksamheter som finns i Västernorrlands län och Sundsvall arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Bergendahls i Sundsvall AB innehar ej F-skattsedel och Bergendahls i Sundsvall AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1998-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Bergendahls i Sundsvall AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Bergendahls i Sundsvall AB har 556476-0006 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Västernorrlands län.