AAA Alternativ Utveckling AB

Västernorrlands län

Information

Bolaget skall bedriva utbildnings- och kursverksamhet samt relationsbehandling, författande och försäljning av böcker samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för AAA Alternativ Utveckling AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Sundsvall så är AAA Alternativ Utveckling AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västernorrlands län så finns det ännu fler.

Sundsvall arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Sundsvall och i Västernorrlands län. Redan 1993-11-05 så skapades AAA Alternativ Utveckling AB och bolaget är har F-skattsedel AAA Alternativ Utveckling AB har haft det sedan 1995-01-01.

AAA Alternativ Utveckling AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1993-01-01

556475-5121 är organisationsnummret för bolaget som finns i Sundsvall.

Just nu är AAA Alternativ Utveckling AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Västernorrlands län

Vill ni komma i kontakt med AAA Alternativ Utveckling AB så går det att nå dem via telefon på 060-126726 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom AAA Alternativ Utveckling AB är Hedström, Helena Birgitta Chatarina som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Hedström, Jan Anders som är född 1976 och har titeln Suppleant, Vestin, Kerstin Hillevi som är född 1955 och har titeln Revisor, Sundrev Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .