I Control Engineering Aktiebolag

Västernorrlands län

Information

I Control Engineering Aktiebolag är en verksamhet som finns i Sundsvall. I I Control Engineering Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Hulinder, Hans Hjalmar som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Forslund, Susanne Helena som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Hedström, Per Henrik som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Ålund, Per Thomas som är född 1961 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med I Control Engineering Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå I Control Engineering Aktiebolag på telefon 060-125045.

Bolaget skall bedriva teknisk konsultativ verksamhet, samt försäljning av el-, styr- och automationsutrustning och därmed förenlig verksamhet.

Idag är I Control Engineering Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

I Control Engineering Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Västernorrlands län och Sundsvall arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

I Control Engineering Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1995-01-01 och I Control Engineering Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1993-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för I Control Engineering Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

I Control Engineering Aktiebolag har 556466-5528 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Västernorrlands län.