KvarnRå Häst Aktiebolag

Västernorrlands län

Information

556461-8345 är organisationsnummer för verksamheten KvarnRå Häst Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som KvarnRå Häst Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Sundsvall som är den kommunen som KvarnRå Häst Aktiebolag finns i.

KvarnRå Häst Aktiebolag har varit registrerat sedan 1993-02-01 och det finns flera verksamheter i Västernorrlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för KvarnRå Häst Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

KvarnRå Häst Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Sundsvall som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för KvarnRå Häst Aktiebolag är följande:
Firman tecknas ensam av -likvidatorn

Vill ni komma i kontakt med KvarnRå Häst Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 060-32502 eller genom brev på följande adress:

Bolaget skall bedriva travsport-, uppfödnings-, avels- och tränarverksamhet för samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med KvarnRå Häst Aktiebolag och det är Dahle, Inger Margareta som är född 1957 och har titeln Likvidator, Sundström, Hans Ruben som är född 1957 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor,