Läktarproffs i Sundsvall Aktiebolag

Västernorrlands län

Information

Läktarproffs i Sundsvall Aktiebolag är en verksamhet som finns i Sundsvall. I Läktarproffs i Sundsvall Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Vikström, Ulf Ola som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Vikström, Carina Birgitta som är född 1958 och har titeln Suppleant, Uppström, Nils Benny som är född 1952 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Läktarproffs i Sundsvall Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Läktarproffs i Sundsvall Aktiebolag på telefon 060-580322.

Bolaget skall bedriva verksamhet inom teater, film, underhållning, television, musik, sport samt övriga sceniska verksamheter. Dessutom skall bolaget ägna sig åt underhållsarbeten avseende fastigheter och förvaltning av fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Läktarproffs i Sundsvall Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Läktarproffs i Sundsvall Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Västernorrlands län och Sundsvall arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Läktarproffs i Sundsvall Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Läktarproffs i Sundsvall Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1993-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Läktarproffs i Sundsvall Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -Vikström, Carina Birgitta -Vikström, Ulf Ola

Läktarproffs i Sundsvall Aktiebolag har 556461-3429 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Västernorrlands län.