Tandläkare Karin Sundin Aktiebolag

Västernorrlands län

Information

Tandläkare Karin Sundin Aktiebolag är ett av många företag som finns i Sundsvall. Det är nämligen den kommunen som Tandläkare Karin Sundin Aktiebolag finns i och den tillhör även Västernorrlands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Tandläkare Karin Sundin Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2008-10-16.

Tandläkare Karin Sundin Aktiebolag som idag finns i Västernorrlands län har varit registrerat sedan 1992-01-24.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Kyrkog. 4, 852 31, Sundsvall. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Tandläkare Karin Sundin Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 060-585397.

Sundsvall arbetar för att företag som Tandläkare Karin Sundin Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Tandläkare Karin Sundin Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Västernorrlands län.

Bolaget skall utföra tandvård, samt äga och förvalta lös egendom.

Firmatecknare för Tandläkare Karin Sundin Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Tandläkare Karin Sundin Aktiebolag och det är följande personer, Sundin, Karin Ingrid Kristina som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Sundin, Erik Tommy som är född 1955 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Palm, Erik Tomas som är född 1952 och har titeln Huvudansvarigrevisor,

Organisationsnummer för Tandläkare Karin Sundin Aktiebolag är 556442-2201.