GANSCA Deponi Aktiebolag

Västernorrlands län

Information

GANSCA Deponi Aktiebolag hittar ni ett Västernorrlands län som inte är som andra län. I Västernorrlands län hittar ni Sundsvall som är den kommunen där GANSCA Deponi Aktiebolag finns. I Sundsvall så finns det många olika Aktiebolag och i Västernorrlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. GANSCA Deponi Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket GANSCA Deponi Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. GANSCA Deponi Aktiebolag har funnits sedan och 1991-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till GANSCA Deponi Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Landsvägsallén 79, 852 29, Sundsvall men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 060-554148.

Sundsvall arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västernorrlands län för att locka till sig fler företag.

Idag är GANSCA Deponi Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

GANSCA Deponi Aktiebolag har idag 556431-3772 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -Ekmarker, Tord Göran Herbert -Halling, Sven Patrik -Nolin, Jens Paul Firman tecknas två i förening av -Jansson, Lars Bertil Lennartsson -Nilsson, Jörgen Michael -Sjögren, Peter Mauritz Firman tecknas av en av -Ekmarker, Tord Göran Herbert -Halling, Sven Patrik -Jansson, Lars Bertil Lennartsson -Nilsson, Jörgen Michael -Nolin, Jens Paul -Sjögren, Peter Mauritz i förening med -Åström, Ture Elof Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder är den som för stunden ansvarar för GANSCA Deponi Aktiebolag

Bolaget skall anlägga och driva upplag för, i första hand, branschspecifikt industriavfall, utveckla och tillämpa ny deponiteknik samt bedriva annan därmed förenlig verksamhet.

I GANSCA Deponi Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Åström, Ture Elof som är född 1944 och har titeln Extern VD, Ekmarker, Tord Göran Herbert som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Halling, Sven Patrik som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Jansson, Lars Bertil Lennartsson som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Jörgen Michael som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Nolin, Jens Paul som är född 1979 och har titeln Ordinarie ledamotSjögren, Peter Mauritz som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Berndt, Karl Markus som är född 1972 och har titeln Suppleant, Dahlén, Per Olof Gustaf som är född 1976 och har titeln SuppleantFält, Hans Christer som är född 1966 och har titeln SuppleantÖhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln RevisorPettersson, Lars Anders som är född 1956 och har titeln Huvudansvarigrevisor.