Runsviks El AB

Västernorrlands län

Information

Bolaget skall bedriva elinstallationsverksamhet samt fastighetsförvaltning.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Runsviks El AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Sundsvall så är Runsviks El AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västernorrlands län så finns det ännu fler.

Sundsvall arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Sundsvall och i Västernorrlands län. Redan 1991-06-17 så skapades Runsviks El AB och verksamheten är har F-skattsedel Runsviks El AB har haft det sedan 1994-01-01.

Runsviks El AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1991-01-01

556425-7532 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Sundsvall.

Just nu är Runsviks El AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Västernorrlands län

Vill ni komma i kontakt med Runsviks El AB så går det att nå dem via telefon på 060-24479 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Runsviks El AB är Runsvik, Torsten Göran som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Bertilsson, Linda Kristina som är född 1973 och har titeln Suppleant, Bengtsson, Mats Erik som är född 1963 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .