Gjestvang Management AB

Västernorrlands län

Information

Bolaget skall äga, förvalta samt bedriva handel med aktier och värdepapper, bedriva konsultverksamhet inom området managementrådgivning och allmän företagskonsultation, självt eller via dotterföretag bedriva handel med motorfordon samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Gjestvang Management AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Sundsvall så är Gjestvang Management AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västernorrlands län så finns det ännu fler.

Sundsvall arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Sundsvall och i Västernorrlands län. Redan 1991-04-29 så skapades Gjestvang Management AB och företaget är har F-skattsedel Gjestvang Management AB har haft det sedan 1994-01-01.

Gjestvang Management AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1991-01-01

556422-8244 är organisationsnummret för företaget som finns i Sundsvall.

Just nu är Gjestvang Management AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Västernorrlands län

Vill ni komma i kontakt med Gjestvang Management AB så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Gjestvang Management AB är Rylander, Sven Lennart Johan som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Danielsson, Bo Lennart som är född 1960 och har titeln Suppleant, Mårtensson, Jonas Fredrik som är född 1969 och har titeln Revisor, Eklöf, Lars Mattias som är född 1971 och har titeln Revisorssuppleant, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .