BEWA AL-PRODUKTER Aktiebolag

Västernorrlands län

Information

BEWA AL-PRODUKTER Aktiebolag hittar ni ett Västernorrlands län som inte är som andra län. I Västernorrlands län hittar ni Sundsvall som är den kommunen där BEWA AL-PRODUKTER Aktiebolag finns. I Sundsvall så finns det många olika Aktiebolag och i Västernorrlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. BEWA AL-PRODUKTER Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket BEWA AL-PRODUKTER Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. BEWA AL-PRODUKTER Aktiebolag har funnits sedan och 1991-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till BEWA AL-PRODUKTER Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Matforsv. 34 C, 864 33, Matfors men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 060-21110.

Sundsvall arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Västernorrlands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är BEWA AL-PRODUKTER Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

BEWA AL-PRODUKTER Aktiebolag har idag 556420-4609 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för BEWA AL-PRODUKTER Aktiebolag

Bolaget skall bedriva inköp, produktion och försäljning av aluminiumprodukter. Montage av aluminiumprodukter samt därmed förenlig verksamhet.

I BEWA AL-PRODUKTER Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Andersson, Gunnar Benny som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Hamberg, Maria Ulrika som är född 1968 och har titeln Suppleant, Hassberg, Frida Maria som är född 1956 och har titeln Revisor, .