Qlight Aktiebolag

Västernorrlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Sundsvall och Qlight Aktiebolag är ett av dem. Västernorrlands län är ett stort län där det finns många bolag där och Qlight Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Qlight Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Qlight Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1991-01-04. Det finns flera olika bolag i Västernorrlands län som är ett stort län. Sundsvall där bolaget finns i jobbar för att bolag som Qlight Aktiebolag ska trivas.

Qlight Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Sundsvall så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall ha till föremål för sin verksamhet att direkt eller indirekt via dotterbolag och intressebolag som systemleverantör utveckla, marknadsföra och producera flagg- och skyltsystem inom teknikområket UV-ljus samt idka med denna verksamhet förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Qlight Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1991-01-01.

Idag är Qlight Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Sundsvall.

Vill man komma i kontakt med Qlight Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 060-610950.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Qlight Aktiebolag är Andersson, Stig Johan som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Pettersson, Bo Erik som är född 1957 och har titeln Suppleant, Eklund, Lars Olof Tord som är född 1943 och har titeln Revisor, Lars Eklund Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Qlight Aktiebolag har 556416-0546 som sitt organisationsnummer.