Maskin och Bilservice i Matfors Aktiebolag

Västernorrlands län

Information

556412-8345 är organisationsnummer för bolaget Maskin och Bilservice i Matfors Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Maskin och Bilservice i Matfors Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Sundsvall som är den kommunen som Maskin och Bilservice i Matfors Aktiebolag finns i.

Maskin och Bilservice i Matfors Aktiebolag har varit registrerat sedan 1990-12-05 och det finns flera bolag i Västernorrlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Maskin och Bilservice i Matfors Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1995-01-01.

Maskin och Bilservice i Matfors Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Sundsvall som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Maskin och Bilservice i Matfors Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Maskin och Bilservice i Matfors Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 070-2249551 eller genom brev på följande adress:
Brukets Industriområde, 864 91, Matfors

Bolaget skall utföra reparationer av motorfordon, samt bedriva detaljhandel med reservdelar och tillbehör till motorfordon. Bolaget skall även bedriva åkeriverksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Maskin och Bilservice i Matfors Aktiebolag och det är Holmvall, Per Roger som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Holmvall, Lars Göran som är född 1969 och har titeln Suppleant, Esping, Bollek Märta som är född 1953 och har titeln Revisor,