Liden Timmerhus AB

Västernorrlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Sundsvall och Liden Timmerhus AB är ett av dem. Västernorrlands län är ett stort län där det finns många företag där och Liden Timmerhus AB är ett av dem. Statusen för Liden Timmerhus AB är att Bolaget är aktivt.

Liden Timmerhus AB är ett Aktiebolag och skapades 1990-09-17. Det finns flera olika företag i Västernorrlands län som är ett stort län. Sundsvall där företaget finns i jobbar för att företag som Liden Timmerhus AB ska trivas.

Liden Timmerhus AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2003-12-11. I Sundsvall så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av timmerhus, framställning och försäljning av biobränslen och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Liden Timmerhus AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2003-09-04.

Idag är Liden Timmerhus AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Sundsvall.

Vill man komma i kontakt med Liden Timmerhus AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

Firman tecknas av styrelsen Styrelsen skall bestå av 2 ledamöter och 1 suppleant..

De som är på något sätt har med Liden Timmerhus AB är Öberg, Lars Olof som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Johansson, Dan Håkan som är född 1942 och har titeln Suppleant, Färnlöf, Maria Helena som är född 1969 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .

Liden Timmerhus AB har 556406-0720 som sitt organisationsnummer.