Hekab Elkontroll Aktiebolag

Västernorrlands län

Information

Bolaget ska bedriva handel med värdepapper samt konsultverksamhet avseende besiktningar, kontroll och därmed jämförlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Hekab Elkontroll Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Sundsvall så är Hekab Elkontroll Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västernorrlands län så finns det ännu fler.

Sundsvall arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Sundsvall och i Västernorrlands län. Redan 1990-08-13 så skapades Hekab Elkontroll Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Hekab Elkontroll Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Hekab Elkontroll Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1990-01-01

556401-7365 är organisationsnummret för bolaget som finns i Sundsvall.

Just nu är Hekab Elkontroll Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Västernorrlands län

Vill ni komma i kontakt med Hekab Elkontroll Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 060-154566 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Hekab Elkontroll Aktiebolag är Gunnvard, Per Arne som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Nordlander, Bo Ernst som är född 1952 och har titeln Suppleant, Hellström, Anders Olof Lennart som är född 1947 och har titeln Revisor, Revisionsfirma Anders Hellström som är född och har titeln Revisor, .