Kungsnäs Energi Aktiebolag

Västernorrlands län

Information

Bolaget skall bedriva produktutveckling, montering, marknadsföring och försäljning inom energiområdet, äga och förvalta fast och lös egendom ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Kungsnäs Energi Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Sundsvall så är Kungsnäs Energi Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västernorrlands län så finns det ännu fler.

Sundsvall arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Sundsvall och i Västernorrlands län. Redan 1990-07-03 så skapades Kungsnäs Energi Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Kungsnäs Energi Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

556399-3707 är organisationsnummret för bolaget som finns i Sundsvall.

Just nu är Kungsnäs Energi Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Västernorrlands län

Vill ni komma i kontakt med Kungsnäs Energi Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 060-563094 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Kungsnäs Energi Aktiebolag är Edlund, Bo Anders som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Höglund, Mona Irene som är född 1951 och har titeln Suppleant, Felländer, Nils Anders som är född 1966 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .