Credo Teknik AB

Västernorrlands län

Information

I Västernorrlands län så finns Credo Teknik AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Sundsvall här finns det många olika Aktiebolag. Credo Teknik AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västernorrlands län. Sundsvall jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västernorrlands län gör att bolag trivs där.

Credo Teknik AB är momsregistrerat sedan1990-01-01 och har organisationsnummer 556397-1703.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 0652-37990 alternativt besöka eller skicka post till Credo Teknik AB på följande adress Röde, 820 77, Gnarp.

Credo Teknik AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Credo Teknik AB så sitter följande personer i styrelsen: , Rex, Anna Clary Margareta som är född 1970 och har titeln Suppleant , , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva agenturförsäljning av kompressorer och hydraulutrustningar, tillverkning av bullerdämpande drivsystem och aggregat för kompressorer. Bedriva handel med datorer och tillbehör, flygplan och tillbehör, fordon och tillbehör, patent och utvecklingsprojekt, verktyg och verkstadsmaskiner, samt värdepapper. Import och export av varor och maskiner såsom verktyg och verkstadsmaskiner samt leksaker. Driva lagerhotell, optik butik samt förmedling av in- och utländska konsulter och annan personal till svenskt och utländskt näringsliv.