Skön Mix Aktiebolag

Västernorrlands län

Information

Skön Mix Aktiebolag hittar ni ett Västernorrlands län som inte är som andra län. I Västernorrlands län hittar ni Sundsvall som är den kommunen där Skön Mix Aktiebolag finns. I Sundsvall så finns det många olika Aktiebolag och i Västernorrlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Skön Mix Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Skön Mix Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Skön Mix Aktiebolag har funnits sedan och 1990-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Skön Mix Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Gesällv. 1, 857 53, Sundsvall men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 060-525494.

Sundsvall arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Västernorrlands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Skön Mix Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Skön Mix Aktiebolag har idag 556395-4089 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Skön Mix Aktiebolag

Bolaget ska bedriva försäljning av hår- och hudvårdsprodukter genom postorderförsäljning, direktförsäljning och butiksförsäljning ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Skön Mix Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Åberg, Sven Urban som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Hedenius Åberg, Marie Heléne Olovsdt som är född 1957 och har titeln Suppleant, Sundberg, Berndt Stellan som är född 1949 och har titeln Revisor, Boström, Lars Erik Peter som är född 1952 och har titeln Revisorssuppleant, Esset Revision AB som är född och har titeln Revisor, .