MC Maskin & Entreprenad i Sundsvall AB

Västernorrlands län

Information

556384-7556 är organisationsnummer för verksamheten MC Maskin & Entreprenad i Sundsvall AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som MC Maskin & Entreprenad i Sundsvall AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Sundsvall som är den kommunen som MC Maskin & Entreprenad i Sundsvall AB finns i.

MC Maskin & Entreprenad i Sundsvall AB har varit registrerat sedan 1990-01-25 och det finns flera verksamheter i Västernorrlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för MC Maskin & Entreprenad i Sundsvall AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1992-01-01.

MC Maskin & Entreprenad i Sundsvall AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Sundsvall som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för MC Maskin & Entreprenad i Sundsvall AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Karlsson, Lars Martin -Lindman, John Michael Ceverin

Vill ni komma i kontakt med MC Maskin & Entreprenad i Sundsvall AB så kan ni göra det på telefon genom 060-123990 eller genom brev på följande adress:
Gärdev. 3, 856 50, Sundsvall

Bolaget skall bedriva åkeri och entreprenadverksamhet med last- bilar och traktorer, reparationer-, svets- och smidesarbeten, handel med mopeder, MC och scoter samt travsport och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med MC Maskin & Entreprenad i Sundsvall AB och det är Karlsson, Lars Martin som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Lindman, John Michael Ceverin som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Arnell, Britt Elisabeth som är född 1955 och har titeln Suppleant, Mellander, Stig Ove som är född 1948 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor,