P-O Lagerborg & H Selander Aktiebolag

Västernorrlands län

Information

Bolaget skall bedriva försäljning och service av cyklar, mopeder, trädgårdsmaskiner och fiske, samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för P-O Lagerborg & H Selander Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Sundsvall så är P-O Lagerborg & H Selander Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västernorrlands län så finns det ännu fler.

Sundsvall arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Sundsvall och i Västernorrlands län. Redan 1990-01-05 så skapades P-O Lagerborg & H Selander Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel P-O Lagerborg & H Selander Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

P-O Lagerborg & H Selander Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1990-01-01

556378-8537 är organisationsnummret för företaget som finns i Sundsvall.

Just nu är P-O Lagerborg & H Selander Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Västernorrlands län

Vill ni komma i kontakt med P-O Lagerborg & H Selander Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 060-666333 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom P-O Lagerborg & H Selander Aktiebolag är Selander, Leif Håkan som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Selander, Pär Gunnar som är född 1960 och har titeln Suppleant, Ernst & Young Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Isakas, Peter Lars Gösta som är född 1970 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .