Lastbilsbolaget Finans G. Persson Aktiebolag

Västernorrlands län

Information

Bolaget skall bedriva handel med värdepapper, förvaltning av fastigheter, leasing av anläggningstillgångar samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Lastbilsbolaget Finans G. Persson Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Sundsvall så är Lastbilsbolaget Finans G. Persson Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västernorrlands län så finns det ännu fler.

Sundsvall arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Sundsvall och i Västernorrlands län. Redan 1989-06-02 så skapades Lastbilsbolaget Finans G. Persson Aktiebolag och bolaget är har ej F-skattsedel.

556362-0896 är organisationsnummret för bolaget som finns i Sundsvall.

Just nu är Lastbilsbolaget Finans G. Persson Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Västernorrlands län

Vill ni komma i kontakt med Lastbilsbolaget Finans G. Persson Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Lastbilsbolaget Finans G. Persson Aktiebolag är Persson, Gerd Inger som är född 1936 och har titeln VD, Persson, Gerd Inger som är född 1936 och har titeln Ordinarie ledamot, Dyberg, Nadia Amina Maria som är född 1965 och har titeln Suppleant, Ålund, Per Thomas som är född 1961 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .