Alnö Motor & Automatlådeservice Aktiebolag

Västernorrlands län

Information

Bolaget skall bedriva bil- och motorreparationsverkstad samt äga och förvalta lös och fast egendom ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Alnö Motor & Automatlådeservice Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Sundsvall så är Alnö Motor & Automatlådeservice Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västernorrlands län så finns det ännu fler.

Sundsvall arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Sundsvall och i Västernorrlands län. Redan 1988-03-14 så skapades Alnö Motor & Automatlådeservice Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Alnö Motor & Automatlådeservice Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Alnö Motor & Automatlådeservice Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1988-01-01

556321-4203 är organisationsnummret för bolaget som finns i Sundsvall.

Just nu är Alnö Motor & Automatlådeservice Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Västernorrlands län

Vill ni komma i kontakt med Alnö Motor & Automatlådeservice Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 060-556570 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Alnö Motor & Automatlådeservice Aktiebolag är Nordström, Sune Ingemar som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Nordström, Jens Peter Ingemar som är född 1969 och har titeln Suppleant, Olsson, Bernt Tommy som är född 1950 och har titeln Revisor, Edlings Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .