City Trafikskola Thomas Lindberg Aktiebolag

Västernorrlands län

Information

I Västernorrlands län så finns City Trafikskola Thomas Lindberg Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Sundsvall här finns det många olika Aktiebolag. City Trafikskola Thomas Lindberg Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västernorrlands län. Sundsvall jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Västernorrlands län gör att företag trivs där.

City Trafikskola Thomas Lindberg Aktiebolag är momsregistrerat sedan1997-01-01 och har organisationsnummer 556315-2973.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 060-618525 alternativt besöka eller skicka post till City Trafikskola Thomas Lindberg Aktiebolag på följande adress Esplanaden 10, 852 32, Sundsvall.

City Trafikskola Thomas Lindberg Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1998-01-01.

I City Trafikskola Thomas Lindberg Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Lindberg, Maria Helén som är född 1969 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva trafikskola, fortbildning och kursverksamhet för trafiksäkerhet och miljö samt uthyrning av fordon och därmed förenlig verksamhet.