Sättna Livs AB (Ica Nära)

Västernorrlands län

Information

Föremålet för bolagets verksamhet är detaljhandelsrörelse med dagligvaror inom ICA-verksamheten i Sverige samt catering, handel och distribution av frukt, bageriverksamhet och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Sättna Livs AB (Ica Nära) vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Sundsvall så är Sättna Livs AB (Ica Nära) ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västernorrlands län så finns det ännu fler.

Sundsvall arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Sundsvall och i Västernorrlands län. Redan 1988-01-14 så skapades Sättna Livs AB (Ica Nära) och bolaget är har F-skattsedel Sättna Livs AB (Ica Nära) har haft det sedan 1994-01-01.

Sättna Livs AB (Ica Nära) är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1988-01-01

556315-2957 är organisationsnummret för bolaget som finns i Sundsvall.

Just nu är Sättna Livs AB (Ica Nära) Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Västernorrlands län

Vill ni komma i kontakt med Sättna Livs AB (Ica Nära) så går det att nå dem via telefon på 060-91008 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Sättna Livs AB (Ica Nära) är Julander, Mats Valter Fredrik som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Jens Uddo Henrik som är född 1970 och har titeln Suppleant, Sundberg, Ted Stellan som är född 1972 och har titeln Revisor, Boström, Lars Erik Peter som är född 1952 och har titeln Revisorssuppleant, Esset Revision AB som är född och har titeln Revisor, .