Sundsvalls Fastighetsförmedling Aktiebolag

Västernorrlands län

Information

Sundsvalls Fastighetsförmedling Aktiebolag hittar ni ett Västernorrlands län som inte är som andra län. I Västernorrlands län hittar ni Sundsvall som är den kommunen där Sundsvalls Fastighetsförmedling Aktiebolag finns. I Sundsvall så finns det många olika Aktiebolag och i Västernorrlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Sundsvalls Fastighetsförmedling Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Sundsvalls Fastighetsförmedling Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Sundsvalls Fastighetsförmedling Aktiebolag har funnits sedan och 1990-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Sundsvalls Fastighetsförmedling Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Bergsg. 21 B, 852 36, Sundsvall men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 060-613375.

Sundsvall arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västernorrlands län för att locka till sig fler företag.

Idag är Sundsvalls Fastighetsförmedling Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Sundsvalls Fastighetsförmedling Aktiebolag har idag 556315-0407 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Sundsvalls Fastighetsförmedling Aktiebolag

Bolaget skall förmedla fastigheter samt driva mäklerirörelse och fastighetsförvaltning samt köpa och försälja värdepapper, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Sundsvalls Fastighetsförmedling Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Fernström, Nils Åke som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Fernström, Evy Anita som är född 1944 och har titeln Suppleant, Vestin, Kerstin Hillevi som är född 1955 och har titeln Revisor, Gabrielsson, Lena Marie som är född 1969 och har titeln Revisorssuppleant, Sundrev Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, Optimal Ekonomi i Kramfors AB som är född och har titeln Revisor.