Selångers Lastmaskiner Aktiebolag

Västernorrlands län

Information

Bolaget skall bedriva dels gräv- och schaktarbeten samt till- handahålla service i samband härmed, dels tillverka och sälja stängselnät samt tillhandahålla montering och tillbehör till stängsel, dels med förutnämnda förenliga verksamheter.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Selångers Lastmaskiner Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Sundsvall så är Selångers Lastmaskiner Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västernorrlands län så finns det ännu fler.

Sundsvall arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Sundsvall och i Västernorrlands län. Redan 1987-11-23 så skapades Selångers Lastmaskiner Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Selångers Lastmaskiner Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Selångers Lastmaskiner Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1987-01-01

556311-0732 är organisationsnummret för företaget som finns i Sundsvall.

Just nu är Selångers Lastmaskiner Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Västernorrlands län

Vill ni komma i kontakt med Selångers Lastmaskiner Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 060-552671 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -Norén, Lars Leif Erik -Norén, Lena-Maj Carina

Följande personer är på något sätt aktiva inom Selångers Lastmaskiner Aktiebolag är Norén, Lars Leif Erik som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Norén, Lena-Maj Carina som är född 1946 och har titeln Suppleant, Uppström, Nils Benny som är född 1952 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .