Klock Trading Aktiebolag

Västernorrlands län

Information

I Sundsvall finns det ett Aktiebolag som heter Klock Trading Aktiebolag. Det finns flera bolag som liknar Klock Trading Aktiebolag i Västernorrlands län. Sundsvall är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Sedan 1987-10-29 så har Klock Trading Aktiebolag varit registrerat. Idag är Klock Trading Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Sundsvall.

Vill man komma i kontakt med Klock Trading Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Klock Trading Aktiebolag så kan ni göra det på 060-525258.

Bolaget skall bedriva försäljnning av ur, optik, guld och presentartiklar, äga och förvalta aktier och andra värdepapper, äga och förvalta övrig lös och fast egendom, samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Nordberg, Kent Gunnar som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Nordberg, Mats Karl Gustav som är född 1966 och har titeln Suppleant, Vedin, Hans Gunnar som är född 1952 och har titeln Revisor, KPMG Bohlins AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelseledamoten och suppleanten var för sig. .

Klock Trading Aktiebolag har 556310-4354 som sitt organisationsnummer.