Bo Anderssons Rör Aktiebolag

Västernorrlands län

Information

Bo Anderssons Rör Aktiebolag är ett företag som finns i Sundsvall. I Bo Anderssons Rör Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Hammargren, Sven Valter som är född 1956 och har titeln VD, Andersson, Bo Kaarlo som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Hammargren, Sven Valter som är född 1956 och har titeln Suppleant, Esping, Bollek Märta som är född 1953 och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Bo Anderssons Rör Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Bo Anderssons Rör Aktiebolag på telefon 060-552829.

Bolaget skall utföra värme-, ventilations- och sanitetsarbeten, handel med värdepapper, samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Bo Anderssons Rör Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Bo Anderssons Rör Aktiebolag är ett av många företag som finns i Västernorrlands län och Sundsvall arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Bo Anderssons Rör Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Bo Anderssons Rör Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1988-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Bo Anderssons Rör Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Bo Anderssons Rör Aktiebolag har 556308-8243 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västernorrlands län.