Fagerdals Maskinentreprenad Aktiebolag

Västernorrlands län

Information

I Västernorrlands län så finns Fagerdals Maskinentreprenad Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Sundsvall här finns det många olika Aktiebolag. Fagerdals Maskinentreprenad Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västernorrlands län. Sundsvall jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Västernorrlands län gör att företag trivs där.

Fagerdals Maskinentreprenad Aktiebolag är momsregistrerat sedan1987-01-01 och har organisationsnummer 556301-8240.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 060-616708 alternativt besöka eller skicka post till Fagerdals Maskinentreprenad Aktiebolag på följande adress Sörnackstav. 21, 853 57, Sundsvall.

Fagerdals Maskinentreprenad Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Fagerdals Maskinentreprenad Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Sjölén, Elisabeth Kristina som är född 1960 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall utföra godstransporter, markarbeten, schaktning och snöröjning. Bolaget skall vidare bedriva handel med värdepapper.