Motorcentrum Gjestvang Aktiebolag

Västernorrlands län

Information

I Sundsvall finns det ett Aktiebolag som heter Motorcentrum Gjestvang Aktiebolag. Det finns flera bolag som liknar Motorcentrum Gjestvang Aktiebolag i Västernorrlands län. Sundsvall är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Sedan 1987-06-11 så har Motorcentrum Gjestvang Aktiebolag varit registrerat. Idag är Motorcentrum Gjestvang Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Sundsvall.

Vill man komma i kontakt med Motorcentrum Gjestvang Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Motorcentrum Gjestvang Aktiebolag så kan ni göra det på 0611-15055.

Bolaget skall bedriva handel med bilar samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Rylander, Sven Lennart Johan som är född 1950 och har titeln VD, Rylander, Sven Lennart Johan som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Danielsson, Bo Lennart som är född 1960 och har titeln Suppleant, Mårtensson, Jonas Fredrik som är född 1969 och har titeln Revisor, Eklöf, Lars Mattias som är född 1971 och har titeln Revisorssuppleant, KPMG AB som är född och har titeln Revisor.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten .

Motorcentrum Gjestvang Aktiebolag har 556295-3660 som sitt organisationsnummer.