Nordborr i Sundsvall Aktiebolag

Västernorrlands län

Information

Bolaget skall bedriva brunnsborrning, bergsborrning, bergsondering och markundersökning samt därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall bedriva butiksförsäljning och utföra installationer av utrustning och material förenlig med beskriven entrepenörverksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Nordborr i Sundsvall Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Sundsvall så är Nordborr i Sundsvall Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västernorrlands län så finns det ännu fler.

Sundsvall arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Sundsvall och i Västernorrlands län. Redan 1987-03-25 så skapades Nordborr i Sundsvall Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Nordborr i Sundsvall Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Nordborr i Sundsvall Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1993-01-01

556293-6319 är organisationsnummret för bolaget som finns i Sundsvall.

Just nu är Nordborr i Sundsvall Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Västernorrlands län

Vill ni komma i kontakt med Nordborr i Sundsvall Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 060-152030 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Hellman, Nils Olov Axel -Thuresson, Runar Fredrik Tommy -Vikström, Leif Arne

Följande personer är på något sätt aktiva inom Nordborr i Sundsvall Aktiebolag är Hellman, Nils Olov Axel som är född 1944 och har titeln VD, Hellman, Nils Olov Axel som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Thuresson, Runar Fredrik Tommy som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Vikström, Leif Arne som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Deogan, Helene Britt Sofie som är född 1957 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.