L.J. Byggservice i Sundsvall Aktiebolag

Västernorrlands län

Information

Bolaget skall driva entreprenadverksamhet inom byggnadsbranschen.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för L.J. Byggservice i Sundsvall Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Sundsvall så är L.J. Byggservice i Sundsvall Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västernorrlands län så finns det ännu fler.

Sundsvall arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Sundsvall och i Västernorrlands län. Redan 1986-12-12 så skapades L.J. Byggservice i Sundsvall Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel L.J. Byggservice i Sundsvall Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

L.J. Byggservice i Sundsvall Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1987-01-01

556288-1226 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Sundsvall.

Just nu är L.J. Byggservice i Sundsvall Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Västernorrlands län

Vill ni komma i kontakt med L.J. Byggservice i Sundsvall Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 060-561045 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom L.J. Byggservice i Sundsvall Aktiebolag är Palmgren, Leif Johan Ingmar som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Nordman Palmgren, Anja Harriet som är född 1954 och har titeln Suppleant, Österback, Lars Göran som är född 1951 och har titeln Suppleant, Sundberg, Berndt Stellan som är född 1949 och har titeln Revisor, Boström, Lars Erik Peter som är född 1952 och har titeln Revisorssuppleant, Esset Revision AB som är född och har titeln Revisor.