Jan Åsander Sundsvall Aktiebolag

Västernorrlands län

Information

Bolaget skall bedriva handelsagentur i trävaror och andra skogsprodukter samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Jan Åsander Sundsvall Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Sundsvall så är Jan Åsander Sundsvall Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västernorrlands län så finns det ännu fler.

Sundsvall arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Sundsvall och i Västernorrlands län. Redan 1985-06-26 så skapades Jan Åsander Sundsvall Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Jan Åsander Sundsvall Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Jan Åsander Sundsvall Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1986-01-01

556261-1821 är organisationsnummret för företaget som finns i Sundsvall.

Just nu är Jan Åsander Sundsvall Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Västernorrlands län

Vill ni komma i kontakt med Jan Åsander Sundsvall Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 060-613550 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Jan Åsander Sundsvall Aktiebolag är Åsander, Jan Olov Valter som är född 1938 och har titeln Ordinarie ledamot, Åsander, Inger Viviann Elisabet som är född 1941 och har titeln Suppleant, Ålund, Per Thomas som är född 1961 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .