Björnramen vägledning och konsult AB

Västernorrlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Sundsvall och Björnramen vägledning och konsult AB är ett av dem. Västernorrlands län är ett stort län där det finns många företag där och Björnramen vägledning och konsult AB är ett av dem. Statusen för Björnramen vägledning och konsult AB är att Bolaget är aktivt.

Björnramen vägledning och konsult AB är ett Aktiebolag och skapades 1985-06-25. Det finns flera olika företag i Västernorrlands län som är ett stort län. Sundsvall där företaget finns i jobbar för att företag som Björnramen vägledning och konsult AB ska trivas.

Björnramen vägledning och konsult AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01. I Sundsvall så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska tillhandahålla rådgivning och konsulttjänster inom data och fastighetsområdet. Handel med och förmedling av fast egendom samt värdepappersförvaltning ska bedrivas.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Björnramen vägledning och konsult AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Björnramen vägledning och konsult AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Sundsvall.

Vill man komma i kontakt med Björnramen vägledning och konsult AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-5746395.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Ekman, Anders Mårten -Ekman, Lars Patrik Ordförande saknas..

De som är på något sätt har med Björnramen vägledning och konsult AB är Ekman, Lars Patrik som är född 1964 och har titeln VD, Ekman, Lars Patrik som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Ekman, Anders Mårten som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Ekman, Anna Margareta som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Westermark, Kjell Olov som är född 1969 och har titeln Suppleant, Uppström, Nils Benny som är född 1952 och har titeln RevisorssuppleantErnst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Björnramen vägledning och konsult AB har 556260-8983 som sitt organisationsnummer.