Ekmans Dentallaboratorium Aktiebolag

Västernorrlands län

Information

Bolaget skall utföra dentaltekniska arbeten och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Ekmans Dentallaboratorium Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Sundsvall så är Ekmans Dentallaboratorium Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västernorrlands län så finns det ännu fler.

Sundsvall arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Sundsvall och i Västernorrlands län. Redan 1985-05-06 så skapades Ekmans Dentallaboratorium Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Ekmans Dentallaboratorium Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

556259-2146 är organisationsnummret för företaget som finns i Sundsvall.

Just nu är Ekmans Dentallaboratorium Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Västernorrlands län

Vill ni komma i kontakt med Ekmans Dentallaboratorium Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 060-156071 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Ekmans Dentallaboratorium Aktiebolag är Ekman, Folke Allan som är född 1930 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Ekman, Anders Folke som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Ekman, Karl Magnus som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Ekman, Ingrid Margareta som är född 1929 och har titeln Suppleant, Boström, Lars Erik Peter som är född 1952 och har titeln Revisor, Sundberg, Berndt Stellan som är född 1949 och har titeln RevisorssuppleantEsset Revision AB som är född och har titeln Revisor, .